Beste Gasten,

Heeft u geen tijd om uitgebreid te koken? Dan kan u vanaf 23 oktober ook gerechten komen afhalen. U kan een bestelling plaatsen van donderdag tot en met zondag tussen 16.00 en 20.30 uur en afhalen tot 21.30 uur. Uw bestelling kan geplaatst worden via het nummer 03.541.51.51.

Bij het plaatsen van de bestelling spreken wij een afhaalmoment af. Probeer dit tijdstip zo precies mogelijk te respecteren zodat wij de kwaliteit van onze gerechten kunnen garanderen.

Op onze website www.brasserie-ballantines.be kan u alle gerechten voor afhaal terugvinden. Wij vragen u vriendelijk te houden aan het maximum van vijf verschillende gerechten, ongeacht het aantal personen.

 

Online Bestelling:(klik onderstaande link en bestellen via online of Bellen naar ons op het nummer : 03/ 541. 51. 51)

https://www.resengo.com/code/Resengo/?ACTION=TAKEAWAY&CompanyID=859803

 

We zien er al naar uw bestelling te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

Team Ballantines

Afhaalmenu!

 

Voorgerechten.

 

Soep          6,-
volgens marktaanbod met brood en boter

Tomatensoep       7,-
met brood en boter

Kaaskroketjes       12,-
met garnituur

Garnaalkroketjes    15,-
met garnituur en cocktailsaus

Duo van kaas- en garnaalkroket     14,-
met garnituur

Vitello tonnato      15,-
traag gegaarde kalfvlees, tonijnsaus en appelkappertjes

Rundscarpaccio        16,-
parmezaan, rucola, kappertjes, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en balsamico

Scampi lookboter       15,-
4 stuks met sjalotjes, look en tros kerstomaten

Scampi Ballantines      16,-
4 stuks met romige currysaus, brunoise van groentjes en ananas

 

Hoofdgerechten

Alle vlees en vis hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgerecht naar keuze (frietjes/kroketjes/aardappel in de schil/puree)

Vleesgerechten

Ierse Steak          19.5,-
Gegrilde rundssteak met slamix

Gemarineerde ribbetjes        20,-
Huis gemarineerde varkensribben met slamix

Koninginnehapje 19,-
Wit van hoevekip, kippenballetjes, champignons en een bladerdeegje

Stoofvlees 21,-
Op basis van De Koninck met slamix

Varkenswangetjes 20,-
Met een witloofsalade

Hamburger Big Ballantines 19,-
Gegrilde rundsburger, cheddar, chili, koolsla en BBQ-saus

Américain schotel (steak tartaar) 23,-
À la minute gemalen met mosterdcrème, cornichons en een kwartelei

Steak tartaar ( Op Italiaanse wijze)    24,-
Op italiaanse wijze met parmezaan, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en kappertjes.

Paardensteak 25,-
Met ee nwitloofslaatje en kruidenboter

Rib-eye  26,-
Met een witloofslaatje en saus naar keuze

 

Visgerechten

Vispannetje 23,-
Gegratineerde zeevis van het seizoen in een kreeftenroomsaus

Gegrilde schotse zalm 24,-
Met een mosterdsausje en gepofte tomaatjes

Scampi lookboter (8stk) 23,-
Met Sjalotjes, look en tros kerstomaatjes

Scampi Ballantines (8stk) 22,-
In een romige currysaus en een groenten brunoise

Kabeljauw 26,-
Op visserswijze en kasteelaardappelen

Pladijs 21,-
Met een slaatje en verse tartaar

Pasta

Spaghetti Bolognaise 15,-

Lasagne bolognaise 19,-

Veggie lasagne 19,-

Veggie pasta 19,-
Arrabiata met pittige tomatensaus en groentjes

Wok curry 22,-
Scampi, groentjes, citroengras, gember, kokosmelk en noedels

Wok surf en turf 21,-
Kip, scampi, groentjes, ketjap, sweet chili, soja, aziatische pesto en noedels

Salade

Salade Geitenkaas 19,-
Lauwwarme geitenkaas, honing, bietjes, spek en rozijnentoast

Salade Kip 19.5,-
Slaatje met kippenblokjes, ananas en croutons

Salade exotic 19,-
Gebakken scampi's, exotisch fruit, kiwi en passievrucht vinaigrette

Suggesties en Seizoensgebonden gerechten: WILD

Zeetong meunière  32,-
met salade, tartaarsaus en frietjes

Lamsnavarin   23,-
met savooikool en pommes ressolées

Konijn 24.5,-
Op grootmoederswijze met gebraiseerd witloof, veenbessen,appeltjes en kroketjes

Zuiderse kiprollade 23,-
Met mozarella, gandaham, zongedroogde tomaatjes, rozemarijnsaus en kroketjes

Hertenragout   26.5,-
Veenbessen, Peertje, Bospaddenstoelen, Winter garnituur en amandelkroketten

 

VANAF DE TWEEDE WEEK VAN OKTOBER SERVEREN WIJ NOG MEER WILDGERECHTEN

Supplementen:

Mayonaise/ ketchup/ mosterd      1,-

Sauzen   3,-
peperroomsaus/champignonsaus/vleesjus/lookboter/béarnaise

Extra:
seizoensalade     3,-
tomatensalade    4,-
witloofsalade    4,-
Gebakken champignons   5,-
warme groentjes     4,-

 

Kindergerechten

Spaghetti bolognaise 8,-

Kipnuggets met frietjes 8,-

Kibbeling met tartaar en frietjes 10,-

Curryworst (2 stk) met frietjes 10,-

Ribbetjes met frietjes 12,-

Hamburger met frietjes 12,-

 

Desserten

Tiramisu 10,-
Espuma van tiramisu, speculoos crumble en Tia Maria

Chocoladetaart 9,-

Chocolademousse 8,-