Beste Gasten,
Heeft u geen tijd om uitgebreid te koken? Dan kan u vanaf 15 november ook gerechten komen afhalen. U kan een bestelling plaatsen van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 20.00 uur en afhalen tot 20.30 uur. Uw bestelling kan geplaatst worden via het nummer 03.541.51.51.
Bij het plaatsen van de bestelling spreken wij een afhaalmoment af. Probeer dit tijdstip zo precies mogelijk te respecteren zodat wij de kwaliteit van onze gerechten kunnen garanderen.
Op onze website www.brasserie-ballantines.be kan u alle gerechten voor afhaal terugvinden. Wij vragen u vriendelijk te houden aan het maximum van vijf verschillende gerechten, ongeacht het aantal personen.
Bestelling: Telefonisch op het nummer : 03/ 541. 51. 51 tijdens de openingsuren.
Bestelling: Via Email: info@brasserie-ballantines.be
We zien er al naar uw bestelling te mogen ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
Team Ballantines
Afhaalmenu!
Verse kreeft uit onze homarium
Keuze uit volgende bereidingswijze:
* Belle-Vue
* Gegrild met lookboter
* À l´armoricaine
* Met curry
Geserveerd met aardappelgerechten of rijst
€ 10 per 100gr verse kreeft
Bent u met 4 of meer, gelieve te bestellen minstens een dag op voorhand.
Voorgerechten.
Dagsoep 7,-
Tomatensoep 7,-
Kaaskroketjes 13,-
met garnituur
Garnaalkroketjes 15,-
met garnituur en cocktailsaus
Duo van kaas- en garnaalkroket 14,-
met garnituur
Rundscarpaccio 15,-
parmezaan, rucola, kappertjes, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en balsamico
Vitello tonnato 16,-
traag gegaard kalfvlees, tonijnsaus en appelkappertjes
Scampi lookboter 14,-
4 stuks met sjalotjes, look en tros kerstomaten
Scampi Ballantines 15,-
4 stuks met romige currysaus, brunoise van groentjes en ananas
Hoofdgerechten
Alle vlees en vis hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgerecht naar keuze (frietjes/kroketjes/aardappel in de schil/puree)
Vleesgerechten
Gemarineerde ribbetjes 20,-
Huis gemarineerde varkensribben met slamix
Koninginnehapje 22,-
Wit van hoevekip, kippenballetjes, champignons en een bladerdeegje
Stoofvlees 22,-
Op basis van De Koninck met slamix
Varkenswangetjes 23,-
Met een witloofsalade
Hamburger Big Ballantines 20,-
Gegrilde rundsburger, cheddar, chili, koolsla en BBQ-saus
Américan schotel (Steak tartaar) 23,-
Met mosterdcrème, cornichons en een kwartelei
Steak tartaar op italiaanse-wijze 23,-
met parmezaan, pijmboompitten en zongedroogde tomaatjes
Zuiderse kiprollade 24,-
Met mozarella, gandaham, zongedroogde tomaatjes, rozemarijnsaus en kroketjes
Visgerechten
Vispannetje 24,-
Gegratineerde zeevis van het seizoen in een kreeftenroomsaus
Gegrilde schotse zalm 24,-
Met een mosterdsausje en gepofte tomaatjes
Scampi lookboter (8stk) 23,-
Met Sjalotjes, look en kerstomaatjes
Scampi Ballantines (8stk) 24,-
In een romige currysaus en een groenten brunoise
Kabeljauw 26,-
Op visserswijze en kasteelaardappelen
Pasta
Spaghetti Bolognaise 17,-
Lasagne bolognaise 18,-
Veggie lasagne 18,-
Veggie pasta 18,-
Arrabiata met pittige tomatensaus en groentjes
Wok curry 22,-
Scampi, groentjes, citroengras, gember, kokosmelk en noedels
Wok surf en turf 22,-
Kip, scampi, groentjes, ketjap, sweet chili, soja, aziatische pesto en noedels
Supplementen:
Mayonaise/ ketchup/ mosterd/ BBQ/ Rode curry 1,-
Sauzen 3,-
peperroomsaus/champignonsaus/vleesjus/lookboter/béarnaise
Extra:
seizoensalade 3,-
tomatensalade 4,-
witloofsalade 4,-
Gebakken champignons 4,-
warme groentjes 4,-
Kindergerechten
Spaghetti bolognaise 12,-
Kipnuggets met frietjes 12,-
Kibbeling met tartaar en frietjes 12,-
Curryworst (2 stk) met frietjes 12,-
Ribbetjes met frietjes 14,-
Hamburger met frietjes 15,-
Desserten
Tiramisu 9,-
Espuma van tiramisu, speculoos crumble en Tia Maria
Chocoladetaart 8,-
Appeltaart 9,-