Beste Gasten,

Heeft u geen tijd om uitgebreid te koken? Dan kan u vanaf 15 november ook gerechten komen afhalen. U kan een bestelling plaatsen van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 20.00 uur en afhalen tot 20.30 uur. Uw bestelling kan geplaatst worden via het nummer 03.541.51.51.

Bij het plaatsen van de bestelling spreken wij een afhaalmoment af. Probeer dit tijdstip zo precies mogelijk te respecteren zodat wij de kwaliteit van onze gerechten kunnen garanderen.

Op onze website www.brasserie-ballantines.be kan u alle gerechten voor afhaal terugvinden. Wij vragen u vriendelijk te houden aan het maximum van vijf verschillende gerechten, ongeacht het aantal personen.

 

Bestelling: Telefonisch op het nummer : 03/ 541. 51. 51 tijdens de openingsuren.

Bestelling: Via Email: info@brasserie-ballantines.be

 

We zien er al naar uw bestelling te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

Team Ballantines

Afhaalmenu!


Verse kreeft uit onze homarium


Keuze uit volgende bereidingswijze:

* Belle-Vue

* Gegrild met lookboter

* À  l´armoricaine

* Met curry

Geserveerd met aardappelgerechten of rijst


€ 10 per 100gr verse kreeft


Bent u met 4 of meer, gelieve te bestellen minstens een dag op voorhand. 

 

Voorgerechten.

Dagsoep 7,-

Tomatensoep 7,-

Kaaskroketjes       13,-
met garnituur

Garnaalkroketjes    15,-
met garnituur en cocktailsaus

Duo van kaas- en garnaalkroket     14,-
met garnituur

Rundscarpaccio        15,-
parmezaan, rucola, kappertjes, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en balsamico

Vitello tonnato   16,-
traag gegaard kalfvlees, tonijnsaus en appelkappertjes

Scampi lookboter       14,-
4 stuks met sjalotjes, look en tros kerstomaten

Scampi Ballantines      15,-
4 stuks met romige currysaus, brunoise van groentjes en ananas

 

Hoofdgerechten

Alle vlees en vis hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgerecht naar keuze (frietjes/kroketjes/aardappel in de schil/puree)

 

Vleesgerechten

Gemarineerde ribbetjes        20,-
Huis gemarineerde varkensribben met slamix

Koninginnehapje 22,-
Wit van hoevekip, kippenballetjes, champignons en een bladerdeegje

Stoofvlees 22,-
Op basis van De Koninck met slamix

Varkenswangetjes 23,-
Met een witloofsalade

Hamburger Big Ballantines 20,-
Gegrilde rundsburger, cheddar, chili, koolsla en BBQ-saus

Américan schotel (Steak tartaar)          23,-
Met mosterdcrème, cornichons en een kwartelei

Steak tartaar op italiaanse-wijze    23,-
met parmezaan, pijmboompitten en zongedroogde tomaatjes

Zuiderse kiprollade 24,-
Met mozarella, gandaham, zongedroogde tomaatjes, rozemarijnsaus en kroketjes

 

Visgerechten

Vispannetje 24,-
Gegratineerde zeevis van het seizoen in een kreeftenroomsaus

Gegrilde schotse zalm 24,-
Met een mosterdsausje en gepofte tomaatjes

Scampi lookboter (8stk) 23,-
Met Sjalotjes, look en kerstomaatjes

Scampi Ballantines (8stk) 24,-
In een romige currysaus en een groenten brunoise

Kabeljauw 26,-
Op visserswijze en kasteelaardappelen

 

 

Pasta

Spaghetti Bolognaise 17,-

Lasagne bolognaise 18,-

Veggie lasagne 18,-

Veggie pasta 18,-
Arrabiata met pittige tomatensaus en groentjes

Wok curry 22,-
Scampi, groentjes, citroengras, gember, kokosmelk en noedels

Wok surf en turf 22,-
Kip, scampi, groentjes, ketjap, sweet chili, soja, aziatische pesto en noedels

 

Supplementen:

Mayonaise/ ketchup/ mosterd/ BBQ/ Rode curry     1,-

Sauzen   3,-
peperroomsaus/champignonsaus/vleesjus/lookboter/béarnaise


Extra:
seizoensalade     3,-
tomatensalade    4,-
witloofsalade    4,-
Gebakken champignons   4,-
warme groentjes     4,-

 

Kindergerechten

Spaghetti bolognaise 12,-

Kipnuggets met frietjes 12,-

Kibbeling met tartaar en frietjes 12,-

Curryworst (2 stk) met frietjes 12,-

Ribbetjes met frietjes 14,-

Hamburger met frietjes 15,-

 

Desserten

Tiramisu 9,-
Espuma van tiramisu, speculoos crumble en Tia Maria

Chocoladetaart 8,-

Appeltaart   9,-