Beste Gasten,
Heeft u geen tijd om uitgebreid te koken? Dan kan u vanaf 23 oktober ook gerechten komen afhalen. U kan een bestelling plaatsen van vrijdag tot en met zondag tussen 17.00 en 20.00 uur en afhalen tot 20.30 uur. Uw bestelling kan geplaatst worden via het nummer 03.541.51.51.
Bij het plaatsen van de bestelling spreken wij een afhaalmoment af. Probeer dit tijdstip zo precies mogelijk te respecteren zodat wij de kwaliteit van onze gerechten kunnen garanderen.
Op onze website www.brasserie-ballantines.be kan u alle gerechten voor afhaal terugvinden. Wij vragen u vriendelijk te houden aan het maximum van vijf verschillende gerechten, ongeacht het aantal personen.
Online Bestelling:(klik onderstaande link en bestellen via online of Bellen naar ons op het nummer : 03/ 541. 51. 51)
https://www.resengo.com/code/Resengo/?ACTION=TAKEAWAY&CompanyID=859803
Uitzonderlijk zijn wij open op donderdag 31 december 2020. (vanaf 16.00u tot 20.00u voor afhaalmenu)
We zien er al naar uw bestelling te mogen ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
Team Ballantines
Afhaalmenu!
Voorgerechten.
Kaaskroketjes 12,-
met garnituur
Garnaalkroketjes 15,-
met garnituur en cocktailsaus
Duo van kaas- en garnaalkroket 14,-
met garnituur
Rundscarpaccio 16,-
parmezaan, rucola, kappertjes, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en balsamico
Scampi lookboter 15,-
4 stuks met sjalotjes, look en tros kerstomaten
Scampi Ballantines 16,-
4 stuks met romige currysaus, brunoise van groentjes en ananas
Hoofdgerechten
Alle vlees en vis hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgerecht naar keuze (frietjes/kroketjes/aardappel in de schil/puree)
Vleesgerechten
Gemarineerde ribbetjes 20,-
Huis gemarineerde varkensribben met slamix
Koninginnehapje 19,-
Wit van hoevekip, kippenballetjes, champignons en een bladerdeegje
Stoofvlees 21,-
Op basis van De Koninck met slamix
Varkenswangetjes 20,-
Met een witloofsalade
Hamburger Big Ballantines 19,-
Gegrilde rundsburger, cheddar, chili, koolsla en BBQ-saus
Rib-eye 26,-
Met een witloofslaatje en saus naar keuze
Visgerechten
Vispannetje 23,-
Gegratineerde zeevis van het seizoen in een kreeftenroomsaus
Gegrilde schotse zalm 24,-
Met een mosterdsausje en gepofte tomaatjes
Scampi lookboter (8stk) 23,-
Met Sjalotjes, look en tros kerstomaatjes
Scampi Ballantines (8stk) 22,-
In een romige currysaus en een groenten brunoise
Kabeljauw 26,-
Op visserswijze en kasteelaardappelen
Pladijs 21,-
Met een slaatje en verse tartaar
Pasta
Spaghetti Bolognaise 15,-
Lasagne bolognaise 19,-
Veggie lasagne 19,-
Veggie pasta 19,-
Arrabiata met pittige tomatensaus en groentjes
Wok curry 22,-
Scampi, groentjes, citroengras, gember, kokosmelk en noedels
Wok surf en turf 21,-
Kip, scampi, groentjes, ketjap, sweet chili, soja, aziatische pesto en noedels
Suggesties en Seizoensgebonden gerechten: WILD
Zeetong meunière 32,-
met salade, tartaarsaus en frietjes
Lamsnavarin 23,-
met savooikool en pommes ressolées
Konijn 24.5,-
Op grootmoederswijze met gebraiseerd witloof, veenbessen,appeltjes en kroketjes
Zuiderse kiprollade 23,-
Met mozarella, gandaham, zongedroogde tomaatjes, rozemarijnsaus en kroketjes
Hertenragout 26.5,-
Veenbessen, Peertje, Bospaddenstoelen, Winter garnituur en amandelkroketten
Supplementen:
Mayonaise/ ketchup/ mosterd 1,-
Sauzen 3,-
peperroomsaus/champignonsaus/vleesjus/lookboter/béarnaise
Extra:
seizoensalade 3,-
tomatensalade 4,-
witloofsalade 4,-
Gebakken champignons 5,-
warme groentjes 4,-
Kindergerechten
Spaghetti bolognaise 8,-
Kipnuggets met frietjes 8,-
Kibbeling met tartaar en frietjes 10,-
Curryworst (2 stk) met frietjes 10,-
Ribbetjes met frietjes 12,-
Hamburger met frietjes 12,-
Desserten
Tiramisu 10,-
Espuma van tiramisu, speculoos crumble en Tia Maria
Chocoladetaart 9,-
Chocolademousse 8,-