Suggestie van de dag: €17,50
Elke werkdag een lekker en vers gerecht
Beste klanten
Mis ze niet en reserveer tijdig uw tafel online via onze website of op het nummer 03/541 51 51
Tot snel
Team Brasserie Ballantines
Beste klanten
Mis ze niet en reserveer tijdig uw tafel online via onze website of op het nummer 03/541 51 51
Tot snel
Team Brasserie Ballantines
Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie
Suggesties
Kreeft :
Vanaf heden ook verse kreeft beschikbaar uit onze homarium.
Keuze uit volgende bereidingswijze:
- Gegrild met lookboter
- Belle-Vue
- à l'armoricaine
- Met curry
€ 11 per 100 gram kreeft
Geserveerd met aardappelgerechten of rijst
Baby kreeft +/- 400 gr € 38,- (verkrijgbaar vanaf dinsdag 7 mei)
Keuze uit verschillende bereidingen
- Gegrild met lookboter
- Belle-Vue
- à l'armoricaine
- Met curry
Geserveerd met aardappelgerechten of rijst
Wild en Gevogelte
Duo van wildpaté € 16.00
Met uienconfituur en geroosterd krentenbrood
Konijnenbil (2st) € 28.00
Op grootmoederswijze met gestoofde appel, veenbessen, gebraiseerd witloof en kroketten
Hertenragout € 32.00
Met peertje in rode wijn, veenbessen, raapje, spruitjes en Amandelkroket
Hertenfilet € 38.00
Met portosaus, Crème van wortel, savooikool, veenbessen, gestoofde appel, beukenzwam, shiitake en knolselder puree
VOORGERECHTEN
Gravad lax € 17.00
Duo van gemarineerde zalm
Escargot (6st) € 14.00
Wijngaardslakken met kruidenboter
Steak Tartaar € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven
Scampi lookboter € 16.00
met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kestomaten en lente uitjes
HOOFDGERECHTEN
Thaise rode curry Met Kip / Scampi/ Veggie € 24.5/ 25.5/ 23.00
Rode curry met kokosmelk, groentjes en rijst
Steak Tartaar € 24.50
Op Italiaansewijze met Parmezaan, Pijmboompitten en zongedrogde tomaatjes
Zuiderse kiprollade € 25.50
met mozzarella, zongedroogde tomaten en rozemarijnsaus
Scampi lookboter € 25.50
Met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kerstomaten en lente ui
Kabeljauw € 28.00
Op visserswijze met kasteel aardappelen
Sliptongetjes "Meunière" € 29.50
Met salade, frietjes en verse tartaar
DESSERT
Gekarameliseerde Ananas € 9.00
Met vanille-ijs
Chocoladetaart € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs
Chocolade Moelleux € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs
Huisgemaakte appeltaart op grootmoederswijze € 9.50
Met vanille ijs
Onze chef-kok en zijn ambitieus team werken met een verse keuken waardoor u bij ons terecht kan voor klassiekers alsook voor Frans-Belgische gerechten met af en toe een tint van de wereldkeuken.