Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie

Seizoengerechten

Suggesties

Kreeft : 

Vanaf heden ook verse kreeft beschikbaar uit onze homarium. 

Keuze uit volgende bereidingswijze: 

- Gegrild met lookboter

- Belle-Vue

- à l'armoricaine

- Met curry 

€ 8 per 100 gram kreeft  

 

Wild

Voorgerechten

Duo van wildpaté                       € 16.00
Met uienconfituur en geroosterd krentenbrood  

 

Hoofgerechten

Konijnenbil (2st)  € 26.50
Op grootmoederswijze met gestoofde appel, veenbessen, gebraiseerd witloof en kroketten

 

Hertenragout  € 28.50
Met peertje in rode wijn, veenbessen, raapje, spruitjes en amandelkroket

Hazenrugfilet op de wijze v/d chef        € 32.00
Met pompoencrème , trio van boschampignons, aardpeer, gecarameliseerde appel en gelei van peer en veenbessen


 


VOORGERECHTEN                             

Escargot (6st)                              € 13.50
Wijngaardslakken met kruidenboter  

Steak Tartaar                          € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven

Scampi lookboter                     € 15.00
met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kestomaten en lente uitjes

 

HOOFDGERECHTEN

Steak Tartaar                    € 24.50
Op Italiaansewijze met Parmezaan, Pijmboompitten en zongedrogde tomaatjes

Zuiderse kiprollade           € 24.50
met mozzarella, zongedroogde tomaten en rozemarijnsaus

Stoofvlees                         €21.00
Op basis van De Koninck met sla en frietjes

Scampi lookboter          € 24.00
Met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kerstomaten en lente ui

Pladijs                         € 21.00
Met verse tartaarsaus en fris slatje 

Kabeljauw                    € 28.00
Op visserswijze met kasteel aardappelen


DESSERT 

Chocoladetaart          € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs

Chocolade Moelleux      € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs

Huisgemaakte appeltaart op grootmoederswijze         € 9.50
Met vanille ijs