Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie

Seizoengerechten  

Suggesties

Kreeft : 

Vanaf heden ook verse kreeft beschikbaar uit onze homarium. 

Keuze uit volgende bereidingswijze: 

- Gegrild met lookboter

- Belle-Vue

- à l'armoricaine

- Met curry 

€ 11 per 100 gram kreeft  


Geserveerd met aardappelgerechten of rijst

 


 

Wild

Duo van wildpaté 16,-
Met uienconfituur en geroosterd krentenbrood

Konijnenbil (2st) 27.50,-
Op grootmoederswijze met gestoofde appel, veenbessen, gebraiseerd witloof en kroketten

Fazant "Fine champagne" 27.50,-
Met wintergarnituur en wortelpuree

Hertenragout 29.50,-
Met peertje in rode wijn, veenbessen, raapje, spruitjes en amandelkroket


VOORGERECHTEN

 

Gravad lax   € 17.00
Duo van gemarineerde zalm                   

Escargot (6st)                              € 13.50
Wijngaardslakken met kruidenboter  

Steak Tartaar                          € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven

Scampi lookboter                     € 15.00
met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kestomaten en lente uitjes

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

Steak Tartaar                    € 24.50
Op Italiaansewijze met Parmezaan, Pijmboompitten en zongedrogde tomaatjes

Zuiderse kiprollade           € 25.50
met mozzarella, zongedroogde tomaten en rozemarijnsaus

 

Scampi lookboter          € 24.50
Met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kerstomaten en lente ui

Pladijs                         € 23.50
Met verse tartaarsaus en fris slatje 

Kabeljauw                    € 28.00
Op visserswijze met kasteel aardappelen

Sliptongetjes "Meunière"                     € 25.50
Met salade, frietjes en verse tartaar

Gebakken Roodbaarsfilet             € 26.00
Met venkel puree en sauce vierge

 


DESSERT 

Chocoladetaart          € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs

Chocolade Moelleux      € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs

Huisgemaakte appeltaart op grootmoederswijze         € 9.50
Met vanille ijs