Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie

Seizoengerechten

Asperges

Voorgerechten

Aspergeroomsoep                                                 € 8.00

Asperges op Vlamse wijze                                        € 15.00

Asperge kroketten met Ganda ham (1st/ 2st)            € 10.00 / 15.00

Asperges met gerookte zalm en mosterd vinaigrette      € 17.00

 

Hoofdgerechten

Asperges op Vlaamse wijze met kasteelaardappelen              €  23.50

Asperges Ballantines met gekookte ham, gevulde eitjes en kasteelaardappelen   € 26.00

Asperges met gegrilde zalm met mousselienesaus en kasteelaardappelen           € 27.50

 Asperges met zeebaarsfilet met mousselienesaus en kasteelaardappelen            € 28.00

 

 


VOORGERECHTEN

Calamares                              € 14.00
Met frisse salade en verse tartaarsaus

Gravand Lax                           € 17.00
Duo van gemarineerde zalm   

Steak Tartaar                          € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven

Carpaccio van zwaardvis         € 15.00
Fijngesneden zwaardvis met garnituur

Cannelloni van rund               € 15.00
Gevuld met Camembert en Granny Smith

 

 

HOOFDGERECHTEN

Konijn                               € 24.50
Op grootmoederswize met gebraiseerd witloof

Rundstong                       € 21.00
In Madeirasaus met gebakken boontjes

Lamsnavarin                    € 23.00
Stoofpotje van lams met savooikool , spek en pommes rissolées

Kalfkotelet                       € 26.00
Met Blackwellsaus, gewokte groenten en kroketten

Varkenshaasje                 € 22.00
Gevuld met scampi gesauteerd in graanmosterd
verfijnd met bosbessenconfituur

Zalmfilet                           € 22.00
Met verse dillesaus en warme groenten 

Pladijs               € 21.00
Met verse tartaarsaus en fris slatje 

Slibtongen Meunière € 23.00
Met fris slatje en verse tartaar 

Zeewolffilet               € 25.00
Met kruidenkorst,preipuree, warmegarnituur en mousselinesaus

Schelvishaasje           € 22.00
Met wittewijnsaus, tuinkruidenpuree en warme groentjes

Alle hoofdgerechten worden met een aardappelgerecht geserveerd

DESSERT 

Chocoladetaart € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs

Chocolade Moelleux € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs

Tarte Tatin             € 8.50
Met Vanille-ijs