VOORGERECHTEN

Calamares                              € 14.00
Met frisse salade en verse tartaarsaus

Gravand Lax                           € 17.00
Duo van gemarineerde zalm   

Steak Tartaar                          € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven

Quiche met zalm                     € 15.00
Groentenquiche met verse zalm

Parelhoen op wijze van de chef € 15.00
Parelhoentaartje met Gandaham/witloof/sjalloten 

Duo van Wildpaté                    € 16.00
Fazant en everzwijn/uienconfituur/veenbessen en rozijnenbrood

 

HOOFDGERECHTEN

Konijn                               € 24.50
Op grootmoederswize met gebraiseerd witloof

Rundstong                       € 21.00
In Madeirasaus met gebakken boontjes

Lamsnavarin                    € 23.00
Stoofpotje van lams met savooikool , spek en pommes rissolées

Eendenborstfilet à la orange € 26.50
Met appelsiensaus, gebraiseerd witloof en wortelpuree

Zalmfilet                           € 22.00
Met verse dillesaus en warme groenten 

Pladijs               € 21.00
Met verse tartaarsaus en fris slatje 

Slibtongen Meunière € 23.00
Met fris slatje en verse tartaar 

Roggevleugel op Klassieke wijze € 22.00 
Met kappertjes en botersaus 

Alle hoofdgerechten worden met een aardappelgerecht geserveerd

 

DESSERT 

Chocoladetaart € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs

Chocolade Moelleux € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs

Pannacotta € 8.50
Met rode vruchten 

Bavervois € 8.50
Van Tropisch fruit