Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie

Seizoengerechten   

Suggesties

Kreeft : 

Vanaf heden ook verse kreeft beschikbaar uit onze homarium. 

Keuze uit volgende bereidingswijze: 

- Gegrild met lookboter

- Belle-Vue

- à l'armoricaine

- Met curry 

€ 11 per 100 gram kreeft  

 

 

Babykreeft +- 450 gr 

Vanaf heden ook verse babykreeft beschikbaar uit onze homarium. 

Keuze uit volgende bereidingswijze: 

- Gegrild met lookboter

- Belle-Vue

- à l'armoricaine

- Met curry 

 

€ 36 per kreeft +- 450 gr


Mosselen   (1.2 kg zeeuwse jumbo mosselen)

Natuur € 24.50

Witte wijn          € 26.50

Lookroom € 27.50

Witbier, room en bieslook   € 27.50

Dille en pastis € 28.50

Ballantines met rode curry en kokos € 28.50

 

Mosselen worden geserveerd met frietjes en mosselsaus

 

 

VOORGERECHTEN

Noordzeevissoep € 13.50

Gravad lax   € 17.00
Duo van gemarineerde zalm   

Krokante mosseltjes € 13.50
mosseltjes met een kruidensla  en tartaarsaus     

Moules à l'escargot € 13.50
Mosselen met kruidenboter              

Escargot (6st)                              € 13.50
Wijngaardslakken met kruidenboter  

Steak Tartaar                          € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven

Scampi lookboter                     € 15.00
met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kestomaten en lente uitjes

 

HOOFDGERECHTEN

Bouillabaisse € 32.00
Zeven soorten noordzeevis volgens marktaanbot met gegratineerde toast en rouille

Bouillabaisse Royal € 47.00 / 62.00
Zeven soorten noordzeevis volgens marktaanbot met gegratineerde toast en rouille en 1/2 kreeft of hele kreeft

 

 

Steak Tartaar                    € 24.50
Op Italiaansewijze met Parmezaan, Pijmboompitten en zongedrogde tomaatjes

Zuiderse kiprollade           € 25.50
met mozzarella, zongedroogde tomaten en rozemarijnsaus

Scampi lookboter          € 24.50
Met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kerstomaten en lente ui

Pladijs                         € 23.50
Met verse tartaarsaus en fris slatje 

Kabeljauw                    € 28.00
Op visserswijze met kasteel aardappelen

Sliptongetjes "Meunière"                     € 25.50
Met salade, frietjes en verse tartaar


DESSERT 

Chocoladetaart          € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs

Chocolade Moelleux      € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs

Huisgemaakte appeltaart op grootmoederswijze         € 9.50
Met vanille ijs