Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie

Seizoengerechten   

Suggesties

Kreeft : 

Vanaf heden ook verse kreeft beschikbaar uit onze homarium. 

Keuze uit volgende bereidingswijze: 

- Gegrild met lookboter

- Belle-Vue

- à l'armoricaine

- Met curry 

€ 11 per 100 gram kreeft  

 

Asperges

 

Voorgerechten

Aspergesoep       € 8.00

Asperges op Vlaamse wijze € 17.50

Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus € 19.50

Aspergekroketten met gandaham en garnituur € 17.00

 

Hoofdgerechten

Asperges op Vlaamse wijze met kasteelaardappelen € 29.00

Asperges met gegrilde zalm, mousselinesaus en kasteelaardappelen  € 32.00

Asperges met gerookte zalm, mousselinesaus en kasteelaardappelen € 34.00

 

 

 

 

VOORGERECHTEN

Gravad lax   € 17.00
Duo van gemarineerde zalm                        

Escargot (6st)                              € 13.50
Wijngaardslakken met kruidenboter  

Steak Tartaar                          € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven

Scampi lookboter                     € 15.00
met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kestomaten en lente uitjes

 

HOOFDGERECHTEN

Kalfsblanquette € 26,-
Met gebakken boontjes en wortelstoemp

Steak Tartaar                    € 24.50
Op Italiaansewijze met Parmezaan, Pijmboompitten en zongedrogde tomaatjes

Zuiderse kiprollade           € 25.50
met mozzarella, zongedroogde tomaten en rozemarijnsaus

Scampi lookboter          € 24.50
Met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kerstomaten en lente ui

Pladijs                         € 23.50
Met verse tartaarsaus en fris slatje 

Kabeljauw                    € 28.00
Op visserswijze met kasteel aardappelen

Sliptongetjes "Meunière"                     € 25.50
Met salade, frietjes en verse tartaar


DESSERT 

Chocoladetaart          € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs

Chocolade Moelleux      € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs

Huisgemaakte appeltaart op grootmoederswijze         € 9.50
Met vanille ijs