Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie
Seizoengerechten
Suggesties
Kreeft :
Vanaf heden ook verse kreeft beschikbaar uit onze homarium.
Keuze uit volgende bereidingswijze:
- Gegrild met lookboter
- Belle-Vue
- à l'armoricaine
- Met curry
€ 11 per 100 gram kreeft
Geserveerd met aardappelgerechten of rijst
Wild
DUO VAN WILDPATÉ Met uienconfituur en geroosterd krentenbrood € 16.00
Hertenragout Met peertjes in rode wijn, veenbessen, raapje, spruitjes en amandelkroket € 32.00
HERTENFILET Met créme van wortel, savooikool, beukenzwam, shiitake en pastinaakfrietjes € 38.00
Konijnenbil (2st) Op grootmoederswijze met gestoofde appel, veenbessen, gebraiseerd witloof en kroketten € 28.00
VOORGERECHTEN
Gravad lax € 17.00
Duo van gemarineerde zalm
Escargot (6st) € 14.00
Wijngaardslakken met kruidenboter
Steak Tartaar € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven
Scampi lookboter € 16.00
met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kestomaten en lente uitjes
HOOFDGERECHTEN
Steak Tartaar € 24.50
Op Italiaansewijze met Parmezaan, Pijmboompitten en zongedrogde tomaatjes
Zuiderse kiprollade € 25.50
met mozzarella, zongedroogde tomaten en rozemarijnsaus
Scampi lookboter € 25.50
Met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kerstomaten en lente ui
Kabeljauw € 28.00
Op visserswijze met kasteel aardappelen
Sliptongetjes "Meunière" € 29.50
Met salade, frietjes en verse tartaar
DESSERT
Chocoladetaart € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs
Chocolade Moelleux € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs
Huisgemaakte appeltaart op grootmoederswijze € 9.50
Met vanille ijs