Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie
Seizoengerechten
Suggesties
Kreeft :
Vanaf heden ook verse kreeft beschikbaar uit onze homarium.
Keuze uit volgende bereidingswijze:
- Gegrild met lookboter
- Belle-Vue
- à l'armoricaine
- Met curry
€ 11 per 100 gram kreeft
Asperges
Voorgerechten
Aspergesoep € 8.00
Asperges op Vlaamse wijze € 17.50
Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus € 19.50
Aspergekroketten met gandaham en garnituur € 17.00
Hoofdgerechten
Asperges op Vlaamse wijze met kasteelaardappelen € 29.00
Asperges met gegrilde zalm, mousselinesaus en kasteelaardappelen € 32.00
Asperges met gerookte zalm, mousselinesaus en kasteelaardappelen € 34.00
VOORGERECHTEN
Gravad lax € 17.00
Duo van gemarineerde zalm
Escargot (6st) € 13.50
Wijngaardslakken met kruidenboter
Steak Tartaar € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven
Scampi lookboter € 15.00
met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kestomaten en lente uitjes
HOOFDGERECHTEN
Kalfsblanquette € 26,-
Met gebakken boontjes en wortelstoemp
Steak Tartaar € 24.50
Op Italiaansewijze met Parmezaan, Pijmboompitten en zongedrogde tomaatjes
Zuiderse kiprollade € 25.50
met mozzarella, zongedroogde tomaten en rozemarijnsaus
Scampi lookboter € 24.50
Met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kerstomaten en lente ui
Pladijs € 23.50
Met verse tartaarsaus en fris slatje
Kabeljauw € 28.00
Op visserswijze met kasteel aardappelen
Sliptongetjes "Meunière" € 25.50
Met salade, frietjes en verse tartaar
DESSERT
Chocoladetaart € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs
Chocolade Moelleux € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs
Huisgemaakte appeltaart op grootmoederswijze € 9.50
Met vanille ijs