Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie

Seizoengerechten  

Suggesties

Kreeft : 

Vanaf heden ook verse kreeft beschikbaar uit onze homarium. 

Keuze uit volgende bereidingswijze: 

- Gegrild met lookboter

- Belle-Vue

- à l'armoricaine

- Met curry 

€ 11 per 100 gram kreeft  


Geserveerd met aardappelgerechten of rijst

 

Asperges


Voorgerechten

Aspergesroomsoep € 8,-

Asperges à la Flamande  € 17.50,-

Asperges met gerookte zalm en dille vinaigerette € 19.50,-

 

Hoofdgerechten

Asperges à la Flamande  € 29,-
Met kasteelaardappelen

Asperges met gebakken zeebaarsfilet   € 36,-
met tuinkruiden coulis en pommes fondante

 

VOORGERECHTEN

 

Gravad lax   € 17.00
Duo van gemarineerde zalm                   

Escargot (6st)                              € 14.00
Wijngaardslakken met kruidenboter  

Steak Tartaar                          € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven

Scampi lookboter                     € 16.00
met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kestomaten en lente uitjes

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

Thaise rode curry Met Kip / Scampi/ Veggie € 24.5/ 25.5/ 23.00
Rode curry met kokosmelk, groentjes en rijst

Steak Tartaar                    € 24.50
Op Italiaansewijze met Parmezaan, Pijmboompitten en zongedrogde tomaatjes

Zuiderse kiprollade           € 25.50
met mozzarella, zongedroogde tomaten en rozemarijnsaus

Scampi lookboter          € 25.50
Met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kerstomaten en lente ui

Kabeljauw                    € 28.00
Op visserswijze met kasteel aardappelen

Sliptongetjes "Meunière"                     € 29.50
Met salade, frietjes en verse tartaar


 DESSERT 

Chocoladetaart          € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs

Chocolade Moelleux      € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs

Huisgemaakte appeltaart op grootmoederswijze         € 9.50
Met vanille ijs